VNA Racking

Pedaran pondok:

1. VNA (gang sempit pisan) ngabéréskeun mangrupikeun desain pinter pikeun ngamangpaatkeun gudang tinggi tempat anu cekap. Éta tiasa didesain dugi ka 15m jangkung, sedengkeun lébarna ngan ukur 1.6m-2m, ningkatkeun kapasitas panyimpenan pisan.

2. VNA disarankeun pikeun dilengkepan panungtun rel di darat, pikeun ngabantosan gerakan treuk dina jero lorong kalayan aman, nyingkahan karusakan unit rakit.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: VNA (gang sempit pisan)
Bahan: Q235 / Baja Q355 Sertipikat CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 1000-2000kg / palét
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 75mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: gudang palét kalayan rupa-rupa kargo sareng angkatan ageung

CapacityKapasitas panyimpenan tinggi

VNA mangrupikeun adaptasi tina pallet racking selektif, adaptasi utamina langkung sempit. Janten dibandingkeun sareng pallet racking selective, kaunggulan khasna nyaéta ningkatkeun kapasitas panyimpenan tanpa dilegakeun rohangan gudang. Éta ogé ngadukung pikeun ngamangpaatkeun jangkungna gudang anu saé pisan.

② Operasi fléksibel

Ukuran rak VNA (jangkungna, lébar, jero) tiasa disaluyukeun numutkeun ukuran palét, kalayan adaptasi anu kuat pikeun sababaraha palét. Ogé éta tiasa mastikeun aksés 100% kana palét. Janten, teu aya syarat ketat pikeun variétas kargo pikeun disimpen.

③ Sarana diperyogikeun

Daripada forklift biasa, racking VNA kedah dianggo kalayan truk jangkauan, kusabab watesan na gang sempit. Racking VNA disarankeun pikeun dilengkepan ku rel panduan di darat, atanapi garis kawat magnét diaspal di jero taneuh, pikeun ngabantosan gerakan treuk di jero lorong kalayan aman, pikeun ngajaga staf anjeun, muatan sareng ngarakit.

④ Kumaha carana mastikeun stabilitas VNA racking?

Dibandingkeun sareng rak palét selektif anu teratur, VNA sering dirarancang langkung luhur. Kumaha pastikeun stabilitas rakit anu luhur? Inform ngagaduhan sababaraha saran anu saé:

Ngadopsi alas kaki Semi-Embedded type sanés alas kaki biasa

Nyambungkeun dasi portal antara baris tunggal sareng dua baris.

Masang deui bracing, khususna pikeun jajar tunggal.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner