Loteng Shuttle

Pedaran pondok:

1. Attic Shuttle System mangrupikeun jenis solusi panyimpenan otomatis-otomatis pikeun tong sareng karton. Éta tiasa nyimpen barang kalayan gancang sareng akurat, nyéépkeun ruang panyimpenan anu kirang, meryogikeun kirang ruang sareng dina gaya anu langkung fleksibel.

2. Antar-jemput loteng, dilengkepan garpu anu tiasa dipindah-pindah sareng ditarik deui, ngalir sapanjang rakit pikeun ngawujudkeun muat sareng ngabongkar dina tingkat anu béda.

3. Efisiensi kerja sistem Attic Shuttle henteu langkung luhur tibatan sistem Multi Shuttle. Janten langkung cocog pikeun gudang anu meryogikeun efisiensi anu teu pati luhur, pikeun ngahémat biaya pikeun pangguna.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Analisis Produk

Barang naon anu cocog pikeun Attic Shuttle Storage System?

Jenis paket barang: Bins, karton, totes sareng sajabana.
Beurat Barang: Lebar 400, Jerona 600, Jangkungna 100-400mm
Diménsi anu saé (mm): <= 35kg
Jangkungna operasi <= 3m

②Fitur

Gancang, hemat biaya.
Sarat lemah ngeunaan struktur gudang, jangkungna gedong, sareng sarat sarat tina lantai.
Henteu kedah rel luhur sareng lantai, struktur raka saderhana.
Pilihan anu pangsaéna pikeun neundeun, metik sareng ngeusian deui barang-barang alit sareng sagala rupa.
Solusi éfisién pikeun panyimpenan samentawis sareng operasi dukungan di sisi lini produksi.

EsDésain, Uji & Garansi

Desain
Desain gratis tiasa disayogikeun ku inpormasi ieu.
 Area gudang Gudang Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jelas jangkungna___mm.
Bins / karton Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x jangkungna___mm ​​x Beurat_____kg.
 Suhu Gudang_____Degrees Celsius
 Efisiensi jero sareng kaluar: Jumlah tong sampah / karton per jam_____

Tés
Attic Shuttle bakal diuji sateuacan pangiriman. Insinyur bakal nguji sakabeh sistem dina situs atanapi online.

Garansi
Garansi sataun. Réspon gancang dina 24 jam pikeun palanggan luar negeri. Mimiti uji online sareng saluyukeun, upami henteu tiasa ngalereskeun online, insinyur badé angkat sareng méréskeun masalah dina situs. Suku cadang gratis bakal disayogikeun dina waktos jaminan.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner