Push Back Racking

Pedaran pondok:

1. Push back racking utamina diwangun ku pigura, balok, rail support, support bar sareng loading cart.

2. Rel pendukung, disetél dina kamunduran, sadar kana gorobag luhur ku palét ngalih di jero jalur nalika operator nempatkeun palét dina gorobag di handap.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Nyorong deui raka
Bahan: Q235 / Baja Q355 Sertipikat CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 500-1500kg / palét
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 75mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: Cocog pikeun kapadetan tinggi, neundeun seueur produk, seueur dianggo dina éléktronika, industri buku sareng ruang tiis

① Jenis rak file
Push back racking diusulkeun pikeun nyimpen palét 2 dugi ka 4 jero. Léngkah ngamuat sapertos:
◆ Forklift nempatkeun palét ka-1 dina karanjang ageung luhur.
◆ Salajengna, forklift mawa palét ka-2, sareng ngadorong palét ka-1 dibarengan ku turunna dugi ka posisi palét salajengna, sareng tempat palét ka-2 dina karanjang sedeng luhur.
◆ Palét ka-3 nyaéta cara anu sami sareng palét ka-2.
◆ Anu pamungkas, forklift mawa palét ka-4, sareng nyorong 3 palét sanés sareng turunna dugi ka posisi palét paling jero, sareng nempatkeun palét ka-4 dina tungtung rak, anu sering didukung ku palang pendukung palét.
Sakumaha léngkah loading, push back racking nyaéta FILO (first-in last-out) jenis rakit.

② Aman pikeun operasi

Operator sareng forklift henteu kedah lebet kana rak pikeun ngamuat pallet sareng ngabongkar momotanana, janten langkung aman pikeun dioperasikeun, sareng ngiringan kirang ngarusak unit rak.

③ Kapasitas panyimpenan tinggi

Pikeun push back racking, loading sareng unloading tina tungtung anu sami, janten peryogi ngan ukur hiji lorong kanggo operasi forklift, anu ngahémat seueur rohangan gudang, janten kuantitas panyimpenan palét ningkat pisan saluyu. Dibandingkeun sareng pallet racking selektif, kapasitas penyimpanan push back racking ningkat ku 40%.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner