Warta

  • An encouraging letter of thanks!

    Surat anu ngahaturkeun nuhun!

    Dina wengi Festival Spring dina bulan Pébruari 2021, INFORM nampi serat hatur nuhun ti China Southern Power Grid. Suratna kanggo hatur nuhun ka INFORMAS pikeun nempatkeun nilai anu luhur dina proyék démo transmisi listrik DC-terminal DC UHV ti Wudongde Power Station ...
    Maca deui
  • The New Year Symposium of INFORM Installation Department was successfully held!

    Simposium Taun Anyar Departemen Instalasi INFORM hasil dilaksanakeun!

    1. Sawala panas Perjoangan pikeun nyiptakeun sajarah, kerja keras pikeun ngahontal masa depan. Anyar-anyar ieu, NANJING INFORM STORAGE EQUIPMENT (GROUP) CO., LTD ngayakeun simposium pikeun departemen pamasangan, anu tujuanana pikeun muji jalma anu maju sareng ngartos masalah nalika prosés pamasangan ningkatkeun, str ...
    Maca deui
  • 2021 Global Logistics Technology Conference, INFORM won three awards

    2021 Konperénsi Téknologi Logistik Global, INFORM meunang tilu penghargaan

    Tanggal 14-15 April 2021, "2021 Konpérénsi Téknologi Logistik Global" anu diayakeun ku Féderasi Logistik Tiongkok sareng China parantos dilaksanakeun di Haikou. Langkung ti 600 ahli bisnis sareng sababaraha ahli ti bidang logistik jumlahna langkung ti 1,300 urang, ngariung ...
    Maca deui

Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner