Shuttle Racking

Pedaran pondok:

1. Shuttle racking system mangrupikeun semi-otomatis, larutan panyumputan palét tingkat tinggi, damel sareng radio shuttle cart sareng forklift.

2. Kalayan kadali jarak jauh, operator tiasa nyungkeun karéta shuttle radio pikeun ngamuat sareng ngabongkar palét kana posisi anu dipénta kalayan gampang sareng gancang.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Ngajalankeunana
Bahan: Q235 / Baja Q355 Sertipikat CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 500-1500kg / palét
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 75mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: Suit pikeun industri sapertos dahareun, kimia, bako, minuman, anu jumlahna ageung tapi sababaraha jinis kargo (SKU) Éta kalintang populerna dina panyimpenan tiis, ogé pilihan anu leres pikeun perusahaan anu gaduh ruang penyimpanan terbatas.

① Aman pikeun operasi

Shuttle racking system sering dibandingkeun sareng drive dina sistem racking, sabab struktur rakitan sareng kapadetan panyimpenan sami. Nanging, pangangkut shuttle nyayogikeun kaunggulan anu penting. Dibandingkeun sareng drive dina rak, struktur shuttle shuttle langkung stabil. Operator sareng forklift henteu kedah lebet kana rak pikeun ngamuat pallet sareng ngabongkar momotanana, janten langkung aman pikeun dioperasikeun, sareng kirang ngarusak unit rakit.

② Efisiensi kerja tinggi

Forklift mawa karanjang shuttle radio kana tungtung rak, teras éta tiasa mimiti jalan. Gerak palét dioperasikeun ku karéta shuttle radio tibatan operasi forklift, janten pikaresepeun pikeun épisiénsi kerja anu tinggi.
Aksés kargo tiasa mimitina di mimiti kaluar (FIFO), atanapi mimitina kaluar (FILO), ngirangan waktos ngantosan.

③ Garapan ruang tinggi

Shuttle racking mangrupikeun jalan kaluar anu hadé tina ngamaksimalkeun panggunaan rohangan gudang, kusabab desainna jalur jero sareng aksés gampang kana palét tina tungtung rak. Éta ngaheéat rohangan gudang ku ngaleungitkeun gang, janten posisi panyimpenan palét ditingkatkeun saluyu.
Ngeunaan tingkat pemanfaatan rohangan gudang, damel beurat-tugas nyaéta 30% -35%, drive dina rak nyaéta 60% -70%, sedengkeun rak antar jemput tiasa dugi ka 80% -85%.

④ Sakali diinvestasikeun, manpaat saumur hirup

Kauntungan has tina shuttle shuttle nyaéta mode panyimpenan semi-otomatis. Dibandingkeun sareng sistem panyimpenan otomatis sanésna, shuttle racking langkung lengkep, sareng hemat biaya. Salah sahiji dasar tina jumlah staff anu sami, shuttle racking tiasa naékkeun épisiénsi kerja nalika operasi anu sabenerna.

Kasus proyék

Industri Kimia

Industri inuman

Industri bako

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner