Rak baud

Pedaran pondok:

1. Boltless shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran kargo alit sareng sedeng pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

2. Komponén utama kalebet tegak, balok, kurung luhur, kurung tengah sareng panel logam.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Rak baud
Bahan: Q235 Baja Sertipikat CE, ISO
Ukuran: Jangkungna: 3000mm

Lebar: 2000mm

Jerona: 600mm

Ngamuat: 50-150kg / tingkat
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 50mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: balanja, supermarket, gudang perusahaan sareng lembaga umum

Rapat gampang

Rak boltless, sakumaha namina, henteu kedah sambel dina sistem panyawat sadayana. Éta tiasa gampil dirakit ngan ku mallét karét. Dibandingkeun sareng jenis rak anu nyambung sareng sambung & nut, éta ngahémat seueur waktos dina perakitan sareng pembongkaran.

② Waragad murah

Komponén rak anu henteu béntés saderhana pisan, sapertos jejeg, balok, sisi kurung sareng panel logam, janten lumayan épéktipna. Salaku tambahan kana komponén utama, aya asesoris séjén pikeun pilihan, sapertos: samping bolong, bolong tukang, cladding samping, cladding deui, pembagi, dasi portal sareng sajabana

③ Aman sareng dipercaya, penyuluhan gampang

◆ terstruktur ku komponén saderhana, boltless shelving mangrupikeun unit anu aman sareng dipercaya, diadaptasi kana sagala rupa aplikasi.
◆ Numutkeun kaayaan panyimpenan anu béda, unit tambahan tiasa gampang ditambih langkung jero atanapi lébar. Ngan ukur ukuran alit tina lorong anu diperyogikeun pikeun jalma anu ngalangkungan, éta tiasa nganggo pinuh ku gudang.
◆ Di sagigireun unit rak 2-pos boltless biasa, ngawartosan ogé nyayogikeun unit rak 3-pos, anu nyumponan sarat anu jero, sareng biaya langkung handap tibatan desain back-to-back.

2-pos rak boltless

3-pos rak boltless

Access aksés 4-sisi

Boltless shelving "frame" dirakit ku dukungan tegak sareng sisi, tanpa aya H bracing sareng D braces, anu ngamungkinkeun aksés henteu kahalangan tina sadaya opat sisi. Éta ngajadikeun neundeun kargo sareng milih épisién sareng gancang.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner