Kapasitas Produksi

INFORM investasi 8 Juta Euro impor 4 dunya-ngarah ngarah pinuh Otomatis ngabentuk garis produksi

Presisi tinggi / Efisiensi tinggi / Kalenturan tinggi / Toléransi dina panjang 1mm / 15m, Toléransi dina profil ± 0,5mm

INFORM munggaran ngenalkeun peralatan produksi anu lengkep pikeun mastikeun produk tina kasalahan anu tinggi sareng leutik. Kualitas produk jauh langkung seueur tibatan sasama domestik, ngarah kana tingkat internasional

Mesin Ngabentuk Roll Otomatis pikeun Unggul Diimpor ti Italia

sakabeh garis produksi laju nepi ka 24 m / mnt; presisi produksi anu langkung luhur, kontrol kasalahan dina pitch ± 0,1 mm, panjang kumulatif 15 m kasalahan henteu ngaleuwihan ± 0,5 mm.

Mesin Roll Forming Otomatis pikeun Balok Diimpor ti Italia.
Robot Las mastikeun standar kualitas Éropa.

Gancangna garis produksi dugi ka 50 m / mnt, produktivitas ningkat ku 5 kali; anjeunna pitch kasalahan ± 0,1 mm, total panjang 4 m kasalahan henteu ngaleuwihan ± 1mm

Mesin Bending Otomatis ti Italia ngahasilkeun panél anu akurat pisan.

laju garis sadayana dugi ka 25 m / mnt. kagancangan motong tiasa ngahontal 80 m / mnt. Éfisiénsi Réngking efisiensi sareng bending tiasa ngahontal

8 pcs / mnt.
Pikeun akurasi, pitch, panjang error control dina ± 0,1 mm, motong Kasalahan tiasa dikontrol dina ± 0,5 mm, kontrol kasalahan sudut dina 0,5 derajat.

Pelapis Bubuk kualitas luhur sareng bahan bubuk merek Nippon, bubuk sumebar merata, henteu aya alur tungtung maot, permukaan anu lemes, gloss anu saé. kandel pilem, kelir caang. Tiasa ditempatkeun di luar anddoes henteu luntur kanggo waktos anu lami.


Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner