Nyetir Dina Racking

Pedaran pondok:

1. Drive in, namina, meryogikeun drive forklift di jero rak kanggo ngoperasikeun palét. Kalayan bantosan rel panduan, forklift tiasa ngalih sacara bébas di jero rakit.

2. Drive in mangrupikeun solusi anu hemat biaya pikeun nyimpen kapadetan tinggi, anu ngamungkinkeun panggunaan rohangan anu paling luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Nyupiran ngariung
Bahan: Q235/ Q355 Baja Certandum CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 500-1500kg / palét
Perlakuan permukaan: pjuragan coating /galvanisasi Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 75mm Tempat tina asal Nanjing, Cina
Aplikasi: big batch sareng kirang seueur kargo, sapertos tuangeun, bako sareng beku.

① Garapan rohangan gudang anu luhur

Dibandingkeun sareng rak palét selektif, drive dina ngamangpaatkeun 80% rohangan panyimpenan ku ngaleungitkeun lorong, sahingga tingkat pemanfaatan rohangan gudang ningkat ku 40%.

Height Jangkungna sareng jero panyimpenan anu tiasa diatur

Drive dina rak tiasa nyetél dugi ka 8 palét sareng jangkungna 10m. Tapi desain anu paling disarankeun nyaéta 4-5 palét jerona sareng 4 tingkat luhur pikeun ngamuat / ngabongkar aman sareng manajemén anu merenah.

③ Kamar tiis

Kusabab kapadetan tinggi anu disetir dina sistem rak, nyaéta idéal pikeun disimpen dina suhu anu handap dina kamar anu tiis. Kusabab coolers sareng freezer mangrupikeun harta anu mahal, kéngingkeun kapasitas panyimpenan anu paling seueur sareng épisiénsi pangluhurna anu diprioritaskeun. Mangrupikeun solusi anu hadé pikeun neundeun kamar anu tiis.

④ Drive in and Drive through

Nyetir dina rakit nyaéta FILO (mimitina di tukang kaluar) jinis rakit, ngabutuhkeun dimuat sareng dicandak tina sisi anu sami. Éta tiasa diperpanjang kana struktur anu sanés — Ngalangkungan ngalangkungan.

Ngalangkungan tiasa ngawujudkeun tujuan FIFO (mimitina dina kaluar heula) ku nyoplokkeun pengikat deui, janten ngamuat tina hiji sisi sareng ngabongkar tina anu sanés. Kauntungannana nyaéta kapasitas panyimpenan ditingkatkeun deui, sedengkeun anu ngarugikeun nyaéta stabilitas ngirut dikirangan tanpa dikurung deui.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner