Stand Stand Mezzanine

Pedaran pondok:

1. Gratis Berdiri Mezzanine diwangun ku pos tegak, balok utama, balok sékundér, dek lantai, tangga, pegangan tangan, papan rok, panto, sareng aksésoris opsional sanés sapertos pelut, angkat sareng sajabana

2. Free Stand Mezzanine gampang dirakit. Éta tiasa didamel pikeun neundeun kargo, produksi, atanapi kantor. Mangpaat konci nyaéta nyiptakeun rohangan anyar gancang sareng éfisién, sareng biayana langkung handap tibatan konstruksi énggal.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Stand Stand Mezzanine
Bahan: Q235 / Baja Q355 Sertipikat CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 300-1000kg per m2
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch No pitch Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: loba dipaké di gudang tinggi, barang leutik, metik manual sareng ingetan kapadetan tinggi, siga suku cadang mobil, E-commerce sareng industri sanés.

Design Desain fléksibel

Mezzanine multi-tingkat tiasa disaluyukeun pikeun adaptasi sareng kaayaan gudang ayeuna, sapertos peralatan anu aya, kolom wangunan, gerbang gudang, sareng halangan anu sanés.

② jangkungna maksimum

Stand Stand Mezzanine tiasa didamel dua lantai atanapi langkung, janten kapasitas panyimpenan dua kali, langkung tilu atanapi langkung, ku ngamangpaatkeun rohangan luhur gudang saéstuna, tanpa kedah lantai mezzanine struktural misah.

StructureStruktur modular

Dirancang salaku struktur modular, Free Stand Mezzanine tiasa gancang dipasang tanpa las dina situs, sareng gampang dirobah atanapi ngalih upami aya parobihan kaayaan gudang atanapi karesep panyimpenan.
Pilihan jinis lantai aya pikeun nyumponan sarat anu béda.

④ Adaptasi saé

Free Stand Mezzanine tiasa cocog sareng jinis rak anu sanés, éta kéngingkeun nempatkeun rak sanés dina lantai mezzanine, sapertos rak tugas ringan, rak tugas sedeng, atanapi bahkan mezzanine multitier, pikeun nyiptakeun modeu panyimpenan langkung seueur.

⑤ Hemat biaya

Dibandingkeun sareng ngalih ka tempat anu énggal, atanapi ngalegaan gedong ayeuna, Free Stand Mezzanine ngadukung ngawangun lanté sareng rak salaku éta, éta ngahémat pisan biaya, waktos sareng tanaga tanaga.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner