Pallet Pakét Selektif

Pedaran pondok:

1. Packet paléting selektif mangrupikeun jinis pang rak saderhana sareng panglobana dianggo, tiasa ngamangpaatkeun pinuh rohangan pikeun beurat neundeun tugas,

2. komponén utama kaasup pigura, balok sareng nu lain asesoris.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Rak palét pilih
Bahan: Q235/ Q355 Baja Sertipikat CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 2000-4000kg per tingkat
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 75mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: kalayan rupa-rupa kargo sareng angkatan ageung

① Fitur
◆ Operasi gampang
Disimpen ku palét kalayan merenah, éta épisién cocog sareng forklift atanapi ngahontal treuk pikeun dimuat sareng dimuat sareng ningkatkeun épisiénsi kerja.

◆ Pamasangan gancang
Diwangun ku komponén saderhana, rak palét selektif tiasa dipasang gancang pisan. Éta ogé ngadukung dibongkar sareng dipindahkeun ka posisi énggal sakumaha kabutuhan panyimpenan anu saleresna.

◆ adaptabilitas tinggi
Rak palét seléksi dirancang numutkeun ukuran sareng beurat palét anu béda. Éta ngagaduhan adaptasi anu luhur kana sababaraha jinis palét.

◆ hemat biaya
Rak palét selektif mangrupikeun jinis rakit épéktip hemat sabab struktur saderhana. Ngan ukur ku pigura sareng balok, éta tiasa dianggo. Aya ogé aksésoris sanés anu diadaptasi sareng rak ogé, pikeun ngawujudkeun performa panyimpenan anu langkung saé.

◆ aksés pinuh ka kargo
Rak palét selektif tiasa mastikeun aksés 100% kana palét. Janten, teu aya sarat anu ketat pikeun variétas kargo pikeun neundeun, sareng teu aya watesan dina sekuen inbound sareng outbound.

StructureStruktur saderhana
◆ Pigura
Pigura didamel tina jejeg, H bracing, D bracing sareng footplate. Kami nganggo bahan waja kualitas unggul, sareng impor lini produksi tegak full-otomatis anu sanggup mastikeun rak kami presisi tinggi, keseragaman anu saé sareng efisiensi produksi gancang.

◆ Pancaran

Balok diklasifikasikeun kana: balok kotak, balok tunggal, balok hambalan.

Step beam, umumna dianggo ku panel logam atanapi dek kai.

Kotak balok sareng balok tunggal, sanggup ngadukung palet ku nyalira. Aya asesoris sapertos palang palang palang sareng bolong kawat, anu cocog sareng balok kotak & balok tunggal anu saé pisan pikeun ningkatkeun kasalametan operasi sareng panyimpenan.

◆ Rentang aksésoris lega pikeun pilihan

Kasus proyék

Naha Pilih Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner