Longspan Shelving

Pedaran pondok:

1. Longspan shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran sedeng sareng beurat kargo pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

2. komponén utama kaasup nangtung, step beam sareng panel logam.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Longspan rak
Bahan: Q235 Baja Sertipikat CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 200-800kg / tingkat
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 50mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: khususna dirancang pikeun neundeun produk beurat anu dimuat, sapertos alat-alat mesin, alat sareng kotak atanapi total ukuran anu bénten

① Struktur saderhana

Struktur rak longspan sami sareng rak palét selektif, utamina diwangun ku pigura, balok hambalan sareng panel logam. Beda utama nyaéta anu terakhir nyaéta pikeun panyimpenan palét anu dioperasikeun ku forklift, sedengkeun anu baheula biasana pikeun karton / box / tote atanapi penyimpanan cargoes massal anu diatur ku manual.

◆ Pigura Pigura didamel tina jejeg, H bracing, D bracing sareng footplate. Ukuran bagian anu leres nyaéta 55 * 57 * 1.5mm atanapi ketebalan 55 * 57 * 2.0mm.

◆ Léngkah Beam Ukuran bagian balok hambalan biasa ngalibatkeun:

◆ Panel Logam Numutkeun kana perlakuan permukaan, rak logam tiasa dibagi kana:

◆ Asesoris Salaku tambahan kana komponén utama, aya sababaraha asesoris pikeun pilihan numutkeun kabutuhan panyimpenan anu saleresna, sapertos: row spacer, side cladding, samping bolong, back cladding, back bolong, divider sareng sajabana.

Ari Rupa-rupa kamungkinan pikeun rak panjang
Salaku tambahan pikeun tujuan biasa pikeun rak, longspan ogé tiasa dianggo salaku:
Rak multi-tingkat Ku nambihan balok lantai, dek lantai, pegangan tangan, papan rok, tangga, gerbang geser sareng sababaraha aksésoris sanésna, mezzanine multi-tingkat tiasa diwangun salaku dua lantai atanapi langkung, sahingga kapasitas gudang dua kali, langkung tilu atanapi langkung.

Rak sesah sempit
Rak Longspan tiasa diperpanjang aplikasi salaku teluk tinggi sareng rak lorong sempit, anu mangrupikeun solusi anu saé pikeun ngagedékeun kapasitas panyimpenan bari henteu manjangan daérah gudang, ku ngamangpaatkeun rohangan luhur gudang anu saé. Rak tiasa didesain sapertos 4m atanapi 5m jangkung, sareng gang sempit sapertos 1m lébar. Ku jalan paving rail rail, jalma-jalma tiasa nyetir truk angkat-angkat di gang anu aman, sareng ngajemput kargo tingkat tinggi ku cara manual ku cara gampang.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner