Angle Shelving

Pedaran pondok:

1. Angle shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran kargo alit sareng sedeng pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

2. komponén utama kaasup nangtung, panel logam, pin konci sareng konektor juru dobel.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Rak sudut
Bahan: Q235 Baja Sertipikat CE, ISO
Ukuran: Jangkungna: 2000mmLebar: 2000mm

Jerona: 600mm

Ngamuat: 50-100kg / tingkat
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 50mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: loba dipaké dina eéléktronika bagian jeung nu lain gudang bagian leutik

Rapat gampang

Panel logam tina rak sudut didukung ku pin konci, anu ngajantenkeun rakitan rada gampang, sareng pangaturan rak rada merenah pikeun nyumponan kabutuhan panyimpenan anu unik.

②Gaya murah

Komponén sudut sudutna saderhana pisan, sapertos jejeg, panel logam, pin konci sareng konektor juru dobel, janten lumayan épéktipna. Salaku tambahan kana komponén utama, aya asesoris séjén pikeun pilihan, sapertos: samping bolong, bolong tukang, cladding sisi, cladding deui, pembagi sareng sajabana.

③ Aman sareng dipercaya, gampang ditambahan

◆ terstruktur ku komponén saderhana, sudut shelving mangrupikeun unit anu aman sareng dipercaya, diadaptasi kana sagala rupa aplikasi.
◆ Panel logam di tingkat luhur sareng handap dilereskeun ku konektor sudut tegak sareng dobel ku baud & kacang, pikeun ngajantenkeun struktur sadayana tetep stabil. Maka ngamungkinkeun pikeun nempatkeun atanapi ngarobih tingkat sanésna sacara bébas ..

◆ Numutkeun kaayaan panyimpenan anu béda, unit tambahan tiasa gampang ditambih langkung jero atanapi lébar. Ngan ukur ukuran alit tina lorong anu diperyogikeun pikeun jalma anu ngalangkungan, éta tiasa nganggo pinuh ku gudang.

Aksés ④4-sisi

Angle shelving dirancang salaku struktur kabuka. Kauntungan ageung idéal pikeun saham dibungkus, nawiskeun pisibilitas tinggi pikeun barang tina sadaya opat sisi, tanpa lokasi rak anu ditugaskeun. Éta ngatur operator pikeun épisiénsi rohangan sareng aksés gancang.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner