Racking Syetem

  • T-Post Shelving

    Rakét T-Pos

    1. T-post shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran kargo alit sareng sedeng pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

    2. Komponén utama kalebet tegak, dukungan samping, panel logam, panel klip sareng pengikat deui.

  • Selective Pallet Racking

    Pallet Pakét Selektif

    1. Packet paléting selektif mangrupikeun jinis pang rak saderhana sareng panglobana dianggo, tiasa ngamangpaatkeun pinuh rohangan pikeun beurat neundeun tugas,

    2. komponén utama kaasup pigura, balok sareng nu lain asesoris.

  • Multi-tier Mezzanine

    Mezzanine multi-tingkat

    1. Mezzanine multi-tingkat, atanapi disebut mezzanine rak-dukungan, diwangun ku bingkai, balok hambalan / balok kotak, panel logam / bolong kawat, balok flooring, dek lantai, tangga, pegangan tangan, papan rok, panto sareng asesoris opsional anu sanés sapertos chute, angkat sareng sajabana

    2. Multi-tingkat tiasa diwangun dumasar kana struktur rak longspan atanapi struktur pallet racking selektif.

  • Longspan Shelving

    Longspan Shelving

    1. Longspan shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran sedeng sareng beurat kargo pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

    2. komponén utama kaasup nangtung, step beam sareng panel logam.

  • Free Stand Mezzanine

    Stand Stand Mezzanine

    1. Gratis Berdiri Mezzanine diwangun ku pos tegak, balok utama, balok sékundér, dek lantai, tangga, pegangan tangan, papan rok, panto, sareng aksésoris opsional sanés sapertos pelut, angkat sareng sajabana

    2. Free Stand Mezzanine gampang dirakit. Éta tiasa didamel pikeun neundeun kargo, produksi, atanapi kantor. Mangpaat konci nyaéta nyiptakeun rohangan anyar gancang sareng éfisién, sareng biayana langkung handap tibatan konstruksi énggal.

  • Boltless Shelving

    Rak baud

    1. Boltless shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran kargo alit sareng sedeng pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

    2. Komponén utama kalebet tegak, balok, kurung luhur, kurung tengah sareng panel logam.

  • Angle Shelving

    Angle Shelving

    1. Angle shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran kargo alit sareng sedeng pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

    2. komponén utama kaasup nangtung, panel logam, pin konci sareng konektor juru dobel.

  • VNA Racking

    VNA Racking

    1. VNA (gang sempit pisan) ngabéréskeun mangrupikeun desain pinter pikeun ngamangpaatkeun gudang tinggi tempat anu cekap. Éta tiasa didesain dugi ka 15m jangkung, sedengkeun lébarna ngan ukur 1.6m-2m, ningkatkeun kapasitas panyimpenan pisan.

    2. VNA disarankeun pikeun dilengkepan panungtun rel di darat, pikeun ngabantosan gerakan treuk dina jero lorong kalayan aman, nyingkahan karusakan unit rakit.

  • Shuttle Racking

    Shuttle Racking

    1. Shuttle racking system mangrupikeun semi-otomatis, larutan panyumputan palét tingkat tinggi, damel sareng radio shuttle cart sareng forklift.

    2. Kalayan kadali jarak jauh, operator tiasa nyungkeun karéta shuttle radio pikeun ngamuat sareng ngabongkar palét kana posisi anu dipénta kalayan gampang sareng gancang.

  • Push Back Racking

    Push Back Racking

    1. Push back racking utamina diwangun ku pigura, balok, rail support, support bar sareng loading cart.

    2. Rel pendukung, disetél dina kamunduran, sadar kana gorobag luhur ku palét ngalih di jero jalur nalika operator nempatkeun palét dina gorobag di handap.

  • Gravity Racking

    Racking Gravitasi

    1, Sistem rak gravitasi utamina diwangun ku dua komponén: struktur rak statik sareng rel aliran dinamis.

    2, Rel aliran dinamis ilaharna dilengkepan ku lébar lebar lengkep, disetél dina turunna sapanjang panjang rak. Kalayan bantuan gravitasi, palét ngalir tina tungtung loading ka tungtung unloading, sareng aman dikendali ku rem.

  • Drive In Racking

    Nyetir Dina Racking

    1. Drive in, namina, meryogikeun drive forklift di jero rak kanggo ngoperasikeun palét. Kalayan bantosan rel panduan, forklift tiasa ngalih sacara bébas di jero rakit.

    2. Drive in mangrupikeun solusi anu hemat biaya pikeun nyimpen kapadetan tinggi, anu ngamungkinkeun panggunaan rohangan anu paling luhur.

12 Teras> >> Halaman 1/2

Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner