Rakét T-Pos

Pedaran pondok:

1. T-post shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran kargo alit sareng sedeng pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

2. Komponén utama kalebet tegak, dukungan samping, panel logam, panel klip sareng pengikat deui.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: T-pos rak
Bahan: Q235 Baja Sertipikat CE, ISO
Ukuran: Jangkungna: 3000mm

Lebar: 2000mm

Jerona: 600mm

Ngamuat: 50-100kg / tingkat
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 50mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: balanja, supermarket, gudang perusahaan sareng lembaga umum

Rapat gampang

Panel logam rak T-post didukung ku klip rak, anu ngajantenkeun perakitan rada gampang, sareng penyesuaian rak rada merenah pikeun nyumponan kabutuhan panyimpenan anu unik.

②Gaya murah

Komponén rak T-post pisan saderhana, sapertos jejeg, pangrojong sisi, panel logam sareng pengikat deui, janten lumayan efektif. Salaku tambahan kana komponén utama, aya asesoris séjén pikeun pilihan, sapertos: samping bolong, bolong tukang, cladding sisi, cladding deui, pembagi sareng sajabana.

③ Aman sareng dipercaya, gampang ditambahan

◆ terstruktur ku komponén saderhana, T-post shelving mangrupikeun unit anu aman sareng dipercaya, diadaptasi kana sababaraha aplikasi.
◆ Dihubungkeun sareng footplate baja dilebetkeun kana taneuh, rak T-post tiasa nangtung stabil.
◆ Diceplok ku pengikat deui, struktur rak sadayana cekap kuat pikeun dimuat sareng disimpen.
◆ Numutkeun kaayaan panyimpenan anu béda, unit tambahan tiasa gampang ditambih langkung jero atanapi lébar. Ngan ukur ukuran alit tina lorong anu diperyogikeun pikeun jalma anu ngalangkungan, éta tiasa nganggo pinuh ku gudang.

④Kaca pisibilitas anu hadé tina kargo
T-post shelving dirancang salaku struktur kabuka. Kauntungan ageung idéal pikeun bungkus bungkus, nawiskeun pisibilitas tinggi pikeun barang tanpa lokasi rak anu ditugaskeun. Éta ngatur operator pikeun épisiénsi rohangan sareng aksés gancang.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner