Ngalir Alus karton

Pedaran pondok:

Ngalir aliran karton, dilengkepan ku rol anu condong, ngamungkinkeun karton ngalir tina sisi beban anu langkung luhur pikeun nurunkeun sisi pengambilan. Éta ngaheéat rohangan gudang ku ngaleungitkeun jalan setapak sareng ningkatkeun kagancangan milih sareng produktivitas.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Ngalacak aliran karton
Bahan: Q235/ Q355 Baja Certandum CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 100-1000kg / tingkat
Perlakuan permukaan: pjuragan coating /galvanisasi Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 50mm Tempat tina asal Nanjing, Cina
Aplikasi: pasar swalayan, farmasi, kimia sareng industri éléktronik

 Working Principle

Prinsip kerja tina pembungkus aliran karton sami sareng gravitasi rak, bédana utamina nyaéta gravitasi raka kanggo pallet obah, sedengkeun rak karton ngalir kanggo karton atanapi kotak / bin pindah. Carton dialungkeun ti hiji sisi, sareng dicandak ti anu séjén.

◆ aksésori: Kalayan stasiun anu ngajemput di payuneun rak, langkung gampang pikeun operator pikeun méréskeun karton atanapi kotak / bin.

◆ aksésori: Kalayan pembagi tabung buleud antara roller, unggal kotak dina arah horizontal tiasa dibagi pikeun nyegah tabrakan. Éta peryogi pisan pikeun neundeun batré.

② tipe FIFO

Sistem ieu ngagunakeun kombinasi rel sareng Roda. Rel diwangun dina hiji condong sakedik, langkung luhur dina sisi anu dialirkeun, sahingga karton maju nalika éta dimuat kana sistem. Karton produk idéntik dimuat dina hiji tukangeun anu sanésna. Karton ngalir ngalir handapeun gravitasi pikeun nyieun rotasi pindah 'Mimiti Dina, Mimiti Out' ketat.

③ Adaptasi sareng rak séjén

Racking Flow karton tiasa diintegrasikeun sareng jinis rak séjén pikeun nyiptakeun modeu panyimpenan langkung seueur. Salaku conto, rak aliran karton + rak pallet selektif; rak karton ngalir + mezzanine.

rak karton + rak pallet selektif

rak karton ngalir + mezzanine

④ Kauntungan

Sistem panyimpen dinamis Aliran karton nawiskeun seueur kaunggulan dina prosés mésér urutan.

• Ngirangan leumpang

• Ngahémat rohangan ku ngaleungitkeun jalan tol

• Ningkatkeun kagancangan milih sareng produktivitas

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner