Kode Saham: 603066

Solusi Panyimpenan calakan tina "Robot + Racking"

Diadegkeun dina 1997, Nanjing Inform Storage Equipment (Group) Co., Ltd. khusus dina ngarancang, ngadamel sareng masang rupa-rupa rak industri anu pas, robot panyimpenan otomatis sareng sistem parangkat lunak awan, nawiskeun palanggan solusi panyimpenan calakan "Robot + Racking ”, Pikeun nyumponan sarat anu béda salami prosés produksi & panyimpenan.

Ngawartosan ngagaduhan 5 pabrik, sareng langkung ti 1000 padamel. Kami ngimpor garis produksi rak-otomatis lengkep canggih ti Éropa, dilambangkan salaku téknologi tingkat luhur sareng alat-alat dina produksi rakit.

Informa didaptarkeun A-share dina 11 Juni 2015, kode saham: 603066, janten perusahaan anu didaptarkeun di industri gudang di Cina.

Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner