Radio Shuttle

Pedaran pondok:

1. Radio Shuttle Rack System mangrupikeun semi-otomatis solusi panyimpenan pikeun gudang industri, nganggo shuttle tibatan forklift pikeun nyimpen barang di jero tina raka. 2. Sakumaha radio shuttle ukur nimbas palét dina rak tungtung, ieu cocog pikeun kirang kategori sareng barang angkatan ageung, sapertos tuangeun, bako, freezer, inuman, apoték jeung sajabana Umumna, hiji jalur nyaéta pikeun hungkul hiji kategori tina barang-barang


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Analisis Produk

Fungsi

1 Otomatis inbound tunggal Nampi pitunjuk inbound, shuttle angkat barang dina tungtung inbound sareng tempatna dina posisi kosong teras balik.
2 Otomatis kaluar tunggal Saatos nampi instruksi outbound, shuttle sacara otomatis nyandak palet anu disimpen dina jalur ka outbound atanapi shuttle mover.
3 Inbound kontinyu sareng

kaluar

Pikeun tugas inbound sareng outbound kontinyu dina angkatan, nomer anu kedah dioperasikeun tiasa disetél dina remote control, telepon sélulér atanapi

Tablet PC (opsional) dina hiji waktos, sareng kontinyu dina & kaluar pagawéan tiasa dilaksanakeun ku hiji kali.

4 Otomatis pindah sisi A / B Shuttle tiasa milih barang dina dua sisi jalur, henteu kedah nyaluyukeun orientasi.
5 Kasaluyuan palét Shuttle tiasa cocog sareng palét dina modél anu béda, mangga atur sateuacana sateuacan operasi di jalur.
6 Modeu tally Shuttle nampi instruksi, sacara otomatis mawa palét dina jalur hiji-hiji kana tungtung kaluar sareng nyusun.
7 Modeu cacah Otomatis cacah jumlah jalurpalét, sareng sacara otomatis ngitung palét inbound sareng outbound sapopoé.
8 Manajemén énergi -Kontrol ambang kakuatan tingkat multi-tingkat, éta balik pikeun ngamimitian situs saatos tugas ayeuna kalayan ngadorong pikeun ngagentos upami batréna handap.

- Dina kasus anu khusus, shuttle tiasa ditagihkeun kaluar tina garis darurat.

- Timer nangtoskeun sareng ngecas diri dina jalur (ngan ukur dina operasi otomatis)

9 Kontrol jauh serbaguna Sababaraha angkutan tiasa dioperasikeun ku hiji kadali jauh.
10 Milarian shuttle Pencét hiji tombol dina kadali jarak jauh pikeun milari shuttle sareng dipicu ku sora sareng lampu.
11 Ngelingan sacara manual Ngelingan posisi aslina sacara manual, ku kadali jarak jauh, telepon sélulér atanapi Tablet PC (opsional), paréntah sistem
12 Fungsi deg-degan Komunikasi pikeun host sistem kontrol komputer sacara real waktos ku cek detak jantung pikeun uji status online (ngan ukur otomatis pinuh).
13 Eureunan Darurat Sinyal darurat dikirim jarak jauh nalika darurat, sareng shuttle eureun langsung dugi darurat angkat.

Éta tiasa ngajamin alat atanapi barang liren kalayan aman dina panyusutan maksimal nalika ngajalankeun instruksi ieu

14 Jauh fungsi Éta tiasa ngamutahirkeun sareng ngaunduh program tina jarak jauh (Dina Jaringan Wi-Fi).
15 Mantau sistem Ngawaskeun data sistem sacara real waktos, sareng ningkatkeun alarm dina sora sareng cahaya dina status abnormal.

②Fitur
◆ Kaamanan dijamin
Upami dibandingkeun sareng drive-in racking, strukturna langkung stabil. Dioperasikeun ku remote control atanapi WCS, henteu kedah nyetir kana rak sareng ngirangan tabrakan racking. Ningkatkeun produktivitas kaamanan bari ngamungkinkeun nyimpen barang anu langkung gancang sareng langkung akurat.
◆ Ningkatkeun efisiensi operasi pisan
Efisiensi kerja tinggi, asihan otomatis, inventarisasi. Modeu operasi anu fleksibel, modeu aksés barang tiasa FIFO atanapi FILO, anu ngirangan pisan waktos ngantosan operasi.
◆ Garapan ruang tinggi
Barisan Forklift dikirangan upami dibandingkeun sareng raka anu sanés, desain khusus tiasa ngahontal panyumputan kapadetan anu pangluhurna.

③Operasi - Inbound

1. Tempatkeun shuttle dina rél.

2. Pencét tombol inbound kadali jauh.

3. Siput angkat palét, ngalih ka. Posisi anu pangjerona, nempatkeun palét.

4.Suttle deui ka payun kanggo padamelan énggal.

Operasi - Outbound

Shuttle ngajalankeun operasi anu sami dina urutan anu terbalik.

EsDésain, Uji & Garansi

Desain
Desain gratis tiasa disayogikeun ku inpormasi ieu.
Wewengkon gudang gudang Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jelas jangkungna___mm
Posisi panto gudang pikeun ngamuat sareng ngabongkar barang
Panjang Pallet____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jangkungna___mm ​​x Beurat_____kg.
Forklift sakedik lorong lega_____; Max jangkungna angkat _____
Suhu Gudang_____Degrees Celsius
Efisiensi asup sareng kaluar: Jumlah Palét per jam_____.

Tés
Shuttle bakal diuji sateuacan pangiriman. Insinyur tiasa nyobian pesawat shuttle di tempat atanapi online.

Garansi
Garansi sataun. Réspon gancang dina 24 jam pikeun palanggan luar negeri. Mimiti uji online sareng saluyukeun, upami henteu tiasa ngalereskeun online, insinyur badé angkat sareng méréskeun masalah dina situs. Suku cadang gratis bakal disayogikeun dina waktos jaminan.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner