Robot Panyimpenan Otomatis

  • Shuttle Mover

    Shuttle Mover

    1. Shuttle mover, damel babarengan sareng antar-jemput radio, mangrupikeun sistem panyimpenan otomatis sareng kapadetan tinggi, diwangun ku shuttle mover, radio shuttle, racking, shuttle mover lifter, palet convey system, WCS, WMS jeung sajabana.

    2. Shuttle mover sistem nyaéta loba dipaké dina béda industri, sapertos papakéan, tuangeun sareng inumane, mobil, ranté tiis, bako, listrik sareng sajabina.

  • Radio Shuttle

    Radio Shuttle

    1. Radio Shuttle Rack System mangrupikeun semi-otomatis solusi panyimpenan pikeun gudang industri, nganggo shuttle tibatan forklift pikeun nyimpen barang di jero tina raka. 2. Sakumaha radio shuttle ukur nimbas palét dina rak tungtung, ieu cocog pikeun kirang kategori sareng barang angkatan ageung, sapertos tuangeun, bako, freezer, inuman, apoték jeung sajabana Umumna, hiji jalur nyaéta pikeun hungkul hiji kategori tina barang-barang

  • Multi Shuttle

    Multi Shuttle

    1. Multi Shuttle system diwangun ku multi-tier racking, shuttle, conveyor di payuneun rak, lifter, pick-up station sareng parangkat lunak. Unggal tingkat konveyér kerjasama sareng shuttle sareng hiji shuttle tiasa dialokasikeun dina hiji tingkat atanapi langkung. Angkat di tungtung gang nganteurkeun barang-barang pikeun conveyor.

    2. Multi Shuttle, siga alat panyimpenan éfisién pikeun tong sareng karton ingetan, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun mesen metik sareng ngeusian barang-barang alit, oge tiasa dianggo pikeun panyimpenan samentawis pikeun ngadukung operasi lini produksi. Ieungamungkinkeun gancang sareng akurat milah sareng nyokot, ngahémat rohangan sareng kalenturan.

    3. Barang dikirimkeun ka metik stasiun ngalangkungan peralatan ku asihan gancang sareng akurat, Pikeun mastikeun efisiensi kerja tinggi. Multi Shuttle ssistim nyaéta hususna cocog pikeun industri E-commerce sareng industri Mobil.

  • Four-Way Radio Shuttle

    Shuttle Radio Opat Jalan

    1. Opat-arah radio shuttle mangrupikeun parangkat calakan anu nyaéta dilarapkeun ka penanganan palét.

    2. Sistem panyimpenan kompak dina gaya shuttle tiasa ngamaksimalkeun pemanfaatan rohangan pikeun disimpen dina kapadetan tinggi, ngirangan biaya sareng ningkatkeun kalenturan

    3. Sistem shuttle opat arah, siga sajenis pinuh solusi panyimpenan otomatis, sadar operasi angkatan tanpa awak tina dipapalérkeun barang-barang dina 24 jam, cocog kana aliran anu rendah sareng panyimpenan kapadetan tinggi ogé aliran anu luhur sareng panyimpenan kapadetan tinggi. Ieu sacara umum diterapkeun dina industri anu béda, sapertos pakean, tuangeun sareng inuman, mobil, ranté tiis, bako, listrik sareng sajabina.

  • Four-Way Multi Shuttle

    Opat-Jalan Multi Shuttle

    1. Four-way Multi Shuttle mangrupikeun alat penanganan anu calakan, dianggo pikeun wadah tong atanapi karton. Mangrupikeun sistem anu épéktip anu ngamungkinkeun asihan gancang sareng akurat sareng damel-angkat, ngahémat rohangan sareng kalenturan.

    2. Ngawartosan sistem shuttle opat arah diwangun ku Multi-tier racking, Four-way Multi Shuttle, Front Cache Conveyor, Lifter, Picking Station sareng Software System. Tiap conveyor payun tingkat kerjasama sareng shuttle dina tingkat anu sami. Unggal rak tingkat tiasa dilengkepan shuttle, atanapi sababaraha level ngabagi shuttle. Angkat komposit multi-fungsi dina tungtung lorong, tiasa ngarobih tingkat shuttle, nganteurkeun barangna kana conveyor payun.

    3. Sistem panyimpenan otomatis Multi arah Multi Shuttle khususna cocog pikeun industri E-commerce sareng industri Mobil.

  • Attic Shuttle

    Loteng Shuttle

    1. Attic Shuttle System mangrupikeun jenis solusi panyimpenan otomatis-otomatis pikeun tong sareng karton. Éta tiasa nyimpen barang kalayan gancang sareng akurat, nyéépkeun ruang panyimpenan anu kirang, meryogikeun kirang ruang sareng dina gaya anu langkung fleksibel.

    2. Antar-jemput loteng, dilengkepan garpu anu tiasa dipindah-pindah sareng ditarik deui, ngalir sapanjang rakit pikeun ngawujudkeun muat sareng ngabongkar dina tingkat anu béda.

    3. Efisiensi kerja sistem Attic Shuttle henteu langkung luhur tibatan sistem Multi Shuttle. Janten langkung cocog pikeun gudang anu meryogikeun efisiensi anu teu pati luhur, pikeun ngahémat biaya pikeun pangguna.

Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner