Tentang Kami

Strategi pangwangunan pikeun Nanjing Inform Storage Equipment (Group) Co., Ltd. nyaéta Racking (bisnis inti) + Integrasi Sistem Otomatis (bisnis strategis) + Layanan Operasi Gudang (bisnis berkembang)

Salaku bisnis inti Inform Panyimpenan, usaha rak kami bakal salawasna milih bahan anu mumpuni sacara ketat, nerapkeun téknologi canggih, ngontrol biaya kalayan efisiensi anu unik, sareng akhirna pikeun maksimal ngaoptimalkeun manpaat palanggan na.

Ku netepkeun integrasi sistem otomatis salaku bisnis strategis na, Inform Storage bakal teras ngeuyeuban produk otomatis na, ningkatkeun ideu Racking + Robot = Solusi pikeun sistem pasokan gudang otomatis, nyayogikeun solusi panyimpenan anu langkung pinter kalayan efisiensi anu langkung luhur ku nerapkeun téknologi canggih urang sorangan, anu kalebet sistem pangangkut shuttle, téknologi shuttle opat arah, téknologi shuttle mini-beban, sistem stasiun pick GTP, WMS (System Management Gudang), WCS (System Control Warehouse). Kami parantos hasil nanganan 10.000 proyék otomatis logistik sareng pergudangan, sareng nampi pujian sareng keprok ti seueur kelompok internasional, sapertos Volkswagen, Yili, Suning, VIPSHOP, Dangdang, Xi 'an Metro. Produk kami gaduh pangsa pasar anu ngajangjikeun boh di bumi sareng luar negeri.

Ku netepkeun jasa operasi gudang salaku bisnis na anu berkembang, Inform Storage bakal mempercepat prosés na dina tata perenah bisnis sareng proyek na netep hiji-hiji. Widang ieu kalebet industri ranté tiis, industri garmen, pasar bagian otomotif, sareng e-commerce lintas batas. Pikeun ngajamin operasi sareng jasa na kamajuan anu tetep, Inform Storage netepkeun modeu bisnis na salaku investasi langsung + babarengan sareng konsumén langsung pikeun ngawangun perusahaan anu asét-ringan. Janten, éta bakal kéngingkeun kauntungan jasa, ngajalankeun penjualan na dina integrasi otomatis, sareng ningkatkeun téknologi terintegrasi na.

Isukan, Inform Storage bakal ngembangkeun internal sareng éksternal ku fokus kana bisnis strategis sareng bisnis na berkembang. Maka, Inform Storage bakal nyanghareupan kabutuhan anu tumuh dina investasi sareng akuisisi, sareng dana operasi dina produksi sapopoé. Éta kedah ngabeungharan sahamna pikeun ngalegaan saluran pembiayaanna, nguatkeun kamampuan pikeun ngumpulkeun dana, sareng ningkatkeun daya saingna sacara umum dina bisnis, sareng mempercepat langkah pikeun ngahontal stratégi pangwangunanna.


Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner