Shuttle Radio Opat Jalan

Pedaran pondok:

1. Opat-arah radio shuttle mangrupikeun parangkat calakan anu nyaéta dilarapkeun ka penanganan palét.

2. Sistem panyimpenan kompak dina gaya shuttle tiasa ngamaksimalkeun pemanfaatan rohangan pikeun disimpen dina kapadetan tinggi, ngirangan biaya sareng ningkatkeun kalenturan

3. Sistem shuttle opat arah, siga sajenis pinuh solusi panyimpenan otomatis, sadar operasi angkatan tanpa awak tina dipapalérkeun barang-barang dina 24 jam, cocog kana aliran anu rendah sareng panyimpenan kapadetan tinggi ogé aliran anu luhur sareng panyimpenan kapadetan tinggi. Ieu sacara umum diterapkeun dina industri anu béda, sapertos pakean, tuangeun sareng inuman, mobil, ranté tiis, bako, listrik sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Analisis Produk

Fungsi

1 Fungsi manual Sacara manual jalankeun shuttle ka payun, mundur, jacking, nempatkeun ka handap, mindahkeun arah, jst ku uji coba parangkat lunak.
2 Otomatis asup sareng kaluar Antar jemput opat arah ngalaksanakeun operasi inbound sareng outbound pikeun palét ku ngajadwalkeun parangkat lunak.
3 Ngalihkeun otomatis Antar-jemput opat arah mindahkeun palét tina hiji posisi janten khusus dina jalur anu sanés ku ngajadwalkeun parangkat lunak.
4 Ngitung Otomatis cacah jumlah jalurpalét, sareng sacara otomatis ngitung palét inbound sareng outbound sapopoé.
5 Fungsi diajar mandiri Ngukur sacara otomatis, ngaidéntifikasi data tina rak sareng palét, sareng lebetkeun parameter sacara mandiri.
6 Ngecas online - Kontrol ambang kakuatan multi-tingkat, menilai diri sareng ngecas diri dina jalur.- Dina kasus anu khusus, shuttle tiasa ditagihkeun kaluar tina garis darurat.
7 Alarm dina batréna low Nalika batréna low, alarm ngahiung, shuttle eureun saatos tugas ayeuna, nyaéta henteu nampi instruksi operasi. Éta nyuhungkeun komputer host pikeun ngeusi batre, sareng balik deui ka posisi ngecas pikeun ngeusian deui saatos nampi order ngecas.
8 Presentasi status Éta ngagaduhan lampu indikator pikeun nunjukkeun alarm, sayaga, damel sareng sajabina
9 Kadali jauh - Hiji pencét pikeun ngalih operasi online sareng manual dina modeu kadali jauh.- Ngawaskeun status uji coba sareng uji coba dumasar kana telepon sélulér (Android) atanapi Tablet PC (Opsional, modeu manual hungkul)
10 Mantau sistem Kakuatan pikeun tés nyalira dina alat, ngawaskeun data sistem sacara real-time sareng alarm dina sora sareng cahaya dina kaayaan teu normal.
11 Jauh fungsi Éta tiasa ngamutahirkeun sareng ngaunduh program tina jarak jauh (Dina Jaringan Wi-Fi).
12 Cék deg-degan Komunikasi pikeun host sistem kontrol komputer sacara real waktos ku cek detak jantung, ngawaskeun status online
13 Eureunan Darurat Sinyal darurat dikirim jarak jauh nalika darurat, sareng shuttle eureun langsung dugi darurat angkat.Éta tiasa ngajamin alat atanapi barang liren kalayan aman dina panyusutan maksimal nalika ngajalankeun instruksi ieu.
14 Catetan log sareng unggah Éta sanggup ngarekam log operasional sareng unggah janten komputer sacara rutin.

② Naon jinis barang anu cocog pikeun sistem panyimpenan Shuttle Four-way?

Jenis paket barang: Palét
Diménsi barang (mm): W1200-1300xD1000-1200mm;
W1400-1600xD1000-1200mm.
Beurat saé: <= 2000kg
Operasi jangkungna <= 15m

EsDésain, Uji & Garansi

Desain
Desain gratis tiasa disayogikeun ku inpormasi ieu.
 Area gudang Gudang Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jelas jangkungna___mm.
 Posisi panto Gudang pikeun ngamuat sareng ngabongkar barang.
 Panjang Palet____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jangkungna___mm ​​x Beurat_____kg.
 Suhu Gudang_____Degrees Celsius
 Efisiensi asup sareng kaluar: Jumlah palét per jam_____.

Tés

Shuttle opat arah bakal diuji sateuacan pangiriman. Insinyur bakal nguji sakabeh sistem dina situs atanapi online.

Garansi

Garansi sataun. Réspon gancang dina 24 jam pikeun palanggan luar negeri. Mimiti uji online sareng saluyukeun, upami henteu tiasa ngalereskeun online, insinyur badé angkat sareng méréskeun masalah dina situs. Suku cadang gratis bakal disayogikeun dina waktos jaminan.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner