Shuttle Mover

Pedaran pondok:

1. Shuttle mover, damel babarengan sareng antar-jemput radio, mangrupikeun sistem panyimpenan otomatis sareng kapadetan tinggi, diwangun ku shuttle mover, radio shuttle, racking, shuttle mover lifter, palet convey system, WCS, WMS jeung sajabana.

2. Shuttle mover sistem nyaéta loba dipaké dina béda industri, sapertos papakéan, tuangeun sareng inumane, mobil, ranté tiis, bako, listrik sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Analisis Produk

Fungsi

1 Palét ngalantarankeun Palit mandiri kamampuan ngirimkeun, shuttle mover sareng radio shuttle tiasa dianggo masing-masing dina operasi gancang.
2 Ngecas online Kontrol ambang kakuatan multi-tingkat, menilai diri sareng ngecas diri dina jalur.
3 Kadali jauh Hiji pencét pikeun ngalih operasi online sareng manual dina modeu kadali jauh (opsional)
4 Mantau sistem Ngawaskeun data sistem sacara real waktos sareng alarm dina sora sareng cahaya dina status abnormal
5 Fungsi detak jantung Komunikasi pikeun host sistem kontrol komputer sacara real waktos ku cek detak jantung, ngawaskeun status online.
6 Jauh fungsi Éta tiasa ngamutahirkeun sareng ngaunduh program tina jarak jauh (Dina Jaringan Wi-Fi)
7 Eureunan Darurat Pencét tombol eureun darurat atanapi ngaleupaskeun sinyal eureun darurat ku sistem kontrol. Nampi pitunjuk parobihan darurat, shuttle eureun langsung dugi ka angkat darurat.

Éta tiasa ngajamin alat atanapi barang liren kalayan aman dina panyusutan maksimal nalika ngajalankeun instruksi ieu

Barang naon anu cocog pikeun Shuttle Mover Storage System?

Jenis paket barang: Palét
Diménsi barang (mm): W1200xD1000mm; W1200xD1200mm; W1400xD1200mm; W1000xD1100mm; W1200xD1200mm.
Beurat barang: <= 1500kg
Jangkungna operasi <= 15m

③Fitur

Pangenalan situs barkod, posisi anu akurat sareng padamelan aman.
Mampuh naek pesawat radio sareng nganteurkeun palét.
Gawé sacara lengkep teu dikerjakeun sacara angkatan dina 24 jam.
Mampuh ngeusi batre radio online dina operasi.
Duanana FIFO sareng FILO tiasa kahontal.

④Jinis Operasi

Sub-jalur salaku unit panyimpenan sareng jalur utama salaku jalur anu ditepikeun, éta sacara mandiri nyimpen sareng nyandak barang-barang sareng tiasa bénten-bénten salaku susunan dina dua sisi sareng susunan di tengah.

◆ Susun movers shuttle sareng rél di dua sisi rak shuttle
· Modeu operasi shuttle radio: FIFO
· Modeu Dina / Kaluar: asup kana hiji sisi sareng kaluar dina sisi anu sanés

◆ Susun movers shuttle sareng rél di tengah shuttle shuttle
· Modeu operasi shuttle radio: FILO
· Modeu Dina / Kaluar: asup sareng kaluar duanana dina hiji sisi

shuttle movers sareng rél di dua sisi rak shuttle

shuttle movers sareng rél di tengah shuttle shuttle

EsDésain, Uji & Garansi

Desain
Desain gratis tiasa disayogikeun ku inpormasi ieu.
Wewengkon gudang gudang Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jelas jangkungna___mm.
Posisi panto gudang pikeun ngamuat sareng ngabongkar barang.
Panjang Pallet____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jangkungna___mm ​​x Beurat_____kg.
Suhu Gudang_____Degrees Celsius
Efisiensi asup sareng kaluar: Jumlah palét per jam_____

Tés
Shuttle mover bakal diuji sateuacan pangiriman. Insinyur bakal nguji sakabeh sistem dina situs atanapi online.

Garansi
Garansi sataun. Réspon gancang dina 24 jam pikeun palanggan luar negeri. Mimiti uji online sareng saluyukeun, upami henteu tiasa ngalereskeun online, insinyur badé angkat sareng méréskeun masalah dina situs. Suku cadang gratis bakal disayogikeun dina waktos jaminan.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner