Multi Shuttle

Pedaran pondok:

1. Multi Shuttle system diwangun ku multi-tier racking, shuttle, conveyor di payuneun rak, lifter, pick-up station sareng parangkat lunak. Unggal tingkat konveyér kerjasama sareng shuttle sareng hiji shuttle tiasa dialokasikeun dina hiji tingkat atanapi langkung. Angkat di tungtung gang nganteurkeun barang-barang pikeun conveyor.

2. Multi Shuttle, siga alat panyimpenan éfisién pikeun tong sareng karton ingetan, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun mesen metik sareng ngeusian barang-barang alit, oge tiasa dianggo pikeun panyimpenan samentawis pikeun ngadukung operasi lini produksi. Ieungamungkinkeun gancang sareng akurat milah sareng nyokot, ngahémat rohangan sareng kalenturan.

3. Barang dikirimkeun ka metik stasiun ngalangkungan peralatan ku asihan gancang sareng akurat, Pikeun mastikeun efisiensi kerja tinggi. Multi Shuttle ssistim nyaéta hususna cocog pikeun industri E-commerce sareng industri Mobil.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Analisis Produk

Fungsi

1 Otomatis inbound tunggal Narima instruksi tina komputer host, otomatis ngalebetkeun kotak di daérah panyangga inbound kana posisi panyimpenan anu parantos ditangtoskeun.
2 Otomatis kaluar tunggal Narima instruksi tina komputer host, nganteurkeun kotak kana posisi anu ditangtoskeun pikeun tungtung kaluar.
3 Ngalihkeun otomatis Nampi pitunjuk tina komputer host, ngalebetkeun kotak tina hiji posisi anu ditangtoskeun ka anu sanés.
4 Ngecas online Kontrol ambang kakuatan multi-tingkat, menilai diri sareng ngecas diri dina jalur.
5 Fungsi diajar mandiri Ngukur sacara otomatis, ngaidéntifikasi data tina rak sareng palét, sareng lebetkeun parameter sacara mandiri
6 Jauh fungsi Éta tiasa ngamutahirkeun sareng ngaunduh program tina jarak jauh (Dina Jaringan Wi-Fi)
7 Mantau sistem Mantau data sistem sacara real waktos sareng alarm anu diangkat dina sora sareng cahaya dina status abnormal.
8 Cék deg-degan Komunikasi pikeun host sistem kontrol komputer sacara real waktos ku cek detak jantung, ngawaskeun status online
9 Eureunan Darurat Sinyal darurat dikirim jarak jauh nalika darurat, sareng shuttle eureun langsung dugi darurat angkat.

Éta tiasa ngajamin alat atanapi barang liren kalayan aman dina panyusutan maksimal nalika ngajalankeun instruksi ieu.

② Naon jinis barang anu cocog pikeun Sistem Panyimpenan Multi Shuttle?

Jenis pakét barang: Bins, Cartons, totes sareng sajabana
Diménsi barang (mm): Lebar: 200-600mm; Jerona: 200-800mm; Jangkungna: 100-400mm
Beurat barang: <= 35kg
Operasi jangkungna <= 15m

③Fitur

Struktur aluminium ringan.
Single atanapi ganda panyimpenan jero.
Operasi parobihan tingkat gancang.
Nyandak, ngeusian, nyimpen samentawis, barang ka jalma.
Catu daya voltase-low, meakeun tanaga kirang.
Kamampuh ngolah 3-4 kali tibatan AS / RS.

EsDésain, Uji & Garansi

Desain
Desain gratis tiasa disayogikeun ku inpormasi ieu.
Wewengkon gudang gudang Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jelas jangkungna___mm.
Posisi panto gudang pikeun ngamuat sareng ngabongkar barang.
Bins, karton Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jangkungna___mm ​​x Beurat_____kg.
Suhu Gudang_____Degrees Celsius
Efisiensi asup sareng kaluar: Jumlah tong atanapi karton per jam_____.

Tés
Multi shuttle bakal diuji sateuacan pangiriman. Insinyur bakal nguji sakabeh sistem dina situs atanapi online.

Garansi
Garansi sataun. Réspon gancang dina 24 jam pikeun palanggan luar negeri. Mimiti uji online sareng saluyukeun, upami henteu tiasa ngalereskeun online, insinyur badé angkat sareng méréskeun masalah dina situs. Suku cadang gratis bakal disayogikeun dina waktos jaminan.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner