Cantilever Racking

Pedaran pondok:

1. Cantilever mangrupikeun struktur saderhana, diwangun ku jejeg, panangan, panangan panangan, dasar sareng panangan, tiasa dirakit salaku sisi tunggal atanapi sisi ganda.

2. Cantilever mangrupikeun aksés anu lega di payuneun rak, khususna cocog pikeun barang anu panjang sareng ageung sapertos pipa, tabung, kayu sareng jati.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Cantilever Racking
Bahan: Q235/ Q355 Baja Certandum CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 300-1500kg / panangan
Perlakuan permukaan: pjuragan coating /galvanisasi Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 100mm / 50mm Tempat tina asal Nanjing, Cina
Aplikasi: pabrik mékanis sareng arsitéktur perusahaan supermarket

① Metode panyimpenan
Rak Cantilever tiasa ditempatkeun di jero rohangan atanapi di luar ruangan. Pikeun kargo tugas ringan, éta tiasa disimpen ku cara manual sacara gampang. Pikeun kargo tugas beurat, umumna aya dua padika panyimpenan: hiji kanggo forklift, anu sanésna nyaéta crane sasak. Panyimpenan forklift cocog pikeun gudang anu legana, anu ngamungkinkeun gerak forklift sacara bébas. Sedengkeun panyimpenan bango sasak kanggo gudang kalayan rohangan terbatas, éta henteu sayogi kanggo operasi forklift.

② Tilu kategori
Dumasar kana sarat muatan, cantilever diklasifikasikeun kana opat kategori:
◆ Racking Tugas Cantilever Ringan
Lurus: 150 * 60 * 2.5, disaluyukeun ku pitch 50mm.
Dasar: 12 # I-steel
◆ Medium Duty Cantilever Racking
Lurus: 200 * 60 * 2.5, disaluyukeun ku pitch 50mm.
Dasar: 14 # I-waja
◆ Racking Cantilever Tugas beurat (paling sering dianggo)
Leres: 300 * 90 * 3.0, disaluyukeun ku nada 100mm
Dasar: 20 # I-steel
◆ H profil Cantilever Racking
Leres, dasar sareng spésifikasi panangan diputuskeun ku sarat sarat.

③ Kabel Drum Racking
Struktur rak Cantilever tiasa dirancang khusus salaku kabel kabel. Dina sistem kabel kabel, batang waja disimpen dina tengah kendang pikeun ngamungkinkeun panyimpenan horisontal. Ieu ogé ngamungkinkeun kabelna tiasa dibuka nalika ditarik. Rak kabel ningkatkeun kapasitas panyimpenan ku cara nyetél kendang kabel dina ngarakit hiji-hiji.

④ Kalayan dekk
Kantong tiasa dipasang pikeun neundeun kargo langkung alit tibatan jarak antara menara, atanapi kargo bending anu gampang

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner