AS / RS Racking

Pedaran pondok:

1. AS / RS (Automated Storage and Retrieval System) ngarujuk kana rupa-rupa cara anu dikontrol komputer pikeun sacara otomatis nempatkeun sareng kéngingkeun beban tina lokasi panyimpenan khusus.

2. Lingkungan AS / RS bakal ngalebetkeun seueur téknologi ieu di handap: rak, stacker crane, mekanisme gerak horisontal, alat angkat, metik garpu, sistem inbound & outbound, AGV, sareng alat-alat anu sanésna. Éta diintegrasikeun sareng parangkat lunak kontrol gudang (WCS), perangkat lunak manajemén gudang (WMS), atanapi sistem perangkat lunak anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: AS / RS (Panyimpenan Otomatis sareng Sistem Pangambilan)
Bahan: Q235/ Q355 Baja Certandum CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 1000-3000kg /palét
Perlakuan permukaan: pjuragan coating /galvanisasi Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 75mm Tempat tina asal Nanjing, Cina
Aplikasi: produksi industri, logistics, manufaktur komoditi, industri aplikasi militér

 Spasi luhur Garapan

Garapan ruang angkasa AS / RS nyaéta 2-5 kali tibatan panyimpenan umum. Racking tiasa didesain salaku jero tunggal atanapi dua kali jero pikeun ningkatkeun kapasitas panyimpenan, ogé cocog sareng ukuranana pallet.

 Perbaikaning efisiensi ingetan sareng metik

AS / RS mangrupikeun panyimpenan dinamis sareng sistem logistik canggih, ningkatkeun tingkat manajemén produksi. Dibandingkeun sareng sistem rakit statik, épisiénsi panyimpenan sareng pangumpulan langkung ningkat.

 Operasi hemat tenaga kerja

Pallet pindah ditangani ku alat-alat, sareng dikawasa ku sistem parangkat lunak. Janten meryogikeun padamelan minimum sareng ngamungkinkeunpikeun beroperasi tanpa jaga unggal jam.

Mini Beban AS / RS

Salaku tambahan pikeun nyimpen palét biasa, aya deui jenis rak AS / RS anu sanés, cocog pikeun panyimpenan karton / kotak / bin, anu disebat Mini Load AS / RS. Sarupa sareng AS / RS, mini load mangrupikeun gabungan tina rak, alat-alat sareng sistem parangkat lunak.

 Adaptasi tinggi sareng robot panyimpenan otomatis sanés

AS / RS tiasa dianggo sareng robot panyimpenan otomatis anu sanés, sapertos mobil shuttle, shuttle mover, shuttle opat arah sareng saterasna, pikeun nyumponan sarat penyimpanan anu beragam sareng ningkatkeun éfisiénsi.

Kasus proyék

Industri: Kertas / Posisi Pallet: sakitar 60,000 / Jangkungna: 24m

Industri: Kécap Kécap Pallet Posisi: sakitar 31,000 Jangkungna: 32m

Industri: Industri: Posisi Keramik Keramik: sakitar 52,000 Jangkungna: 26m

Miniload ASRS ngepak

Industri: Garment

Posisi karton: 30,000

Jangkungna: 9m

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner