Mezzanine multi-tingkat

Pedaran pondok:

1. Mezzanine multi-tingkat, atanapi disebut mezzanine rak-dukungan, diwangun ku bingkai, balok hambalan / balok kotak, panel logam / bolong kawat, balok flooring, dek lantai, tangga, pegangan tangan, papan rok, panto sareng asesoris opsional anu sanés sapertos chute, angkat sareng sajabana

2. Multi-tingkat tiasa diwangun dumasar kana struktur rak longspan atanapi struktur pallet racking selektif.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Mézanin multi-tingkat
Bahan: Q235 / Baja Q355 Sertipikat CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 200-2000kg per tingkat
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 50mm / 75mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: loba dipaké di gudang tinggi kalayan syarat panyimpenan ageung sareng panyimpenan manual kargo alit, contona, suku cadang mobil, alat éléktron sareng sajabana

① Operasi merenah

Mezzanine multi-tingkat dirancang salaku struktur kabuka. Kauntungan ageung idéal pikeun bungkus bungkus, nawiskeun pisibilitas tinggi pikeun barang tanpa lokasi rak anu ditugaskeun. Éta ngatur operator pikeun épisiénsi rohangan sareng aksés gancang.

 Jangkungna maksimum

Multi-tingkat mezzanine tiasa diwangun salaku dua lantai atanapi langkung, ngajantenkeun kapasitas panyimpenan dua kali, tripel atanapi langkung, ku ngamangpaatkeun rohangan luhur gudang cekap, tanpa kedah lantai strukturna mezzanine anu misah.

 Struktur padet

Mezzanine multi-tingkat diwangun dumasar kana struktur rak panjang, atanapi struktur pallet racking selektif. Ditambah balok lantai, geladak lantai, tangga, handrail, papan rok sareng asesoris sanésna, struktur rakit stabil sareng padet. Pilihan jinis lantai aya pikeun nyumponan sarat anu béda.

Adjustment pangaluyuan fléksibel

Mezzanine multi-tingkat gampang dipasang sareng dibongkar, sareng ngamungkinkeun penyesuaian fléksibel tina tingkat rak numutkeun kabutuhan panyimpenan anu saleresna, anu ngabantosan pikeun nyiptakeun daérah rak anu khusus pikeun pasar anu disimpen.

⑤ Hemat biaya

Dibandingkeun sareng ngalih ka tempat anu énggal, atanapi ngalegaan gedong ayeuna, multi-tingkat mezzanine ngadukung ngawangun lanté sareng rak salaku hiji, éta ngahémat pisan biaya, waktos sareng tanaga tanaga.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner