Riwayat Perusahaan

INFORMASI didaptarkeun A-share dina 11 Juni 2015, kode saham 603066, janten perusahaan anu didaptarkeun di industri gudang di Cina. Kami parantos ngamimitian perjalanan anyar pangembangan, ti manajemén produk dugi ka modeu jasa sareng operasi modal.

Ngawartosan ngagaduhan 5 pabrik, tempatna di Nanjing Jiangning, Nanjing Lishui, Tianjin, Chongqing, Maanshan, sareng kantor di Guangdong, Fujian, Shandong, Shanxi, Chongqing sareng daérah sanés, pikeun mastikeun bisnis sareng jasa urang ngaliput sadayana propinsi, kota, sareng otonom daérah di saluruh nagara.


Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner