Simposium Taun Anyar Departemen Instalasi INFORM hasil dilaksanakeun!

1. Sawala panas
Perjoangan pikeun nyiptakeun sajarah, kerja keras pikeun ngahontal masa depan. Anyar-anyar ieu, NANJING INFORM STORAGE EQUIPMENT (GROUP) CO., LTD ngayakeun simposium pikeun jurusan instalasi, tujuanana pikeun muji jalma anu maju sareng paham kana masalah nalika prosés pamasangan ningkatkeun, nguatkeun komunikasi sareng sababaraha departemén, ningkatkeun citra pamasangan, promosikeun ningkatna kamampuan manajemén instalasi, ngahontal tujuan langkung éfisién, sareng ningkatkeun kapuasan palanggan dina pangiriman proyek!

INFORM gaduh 10 departemén pamasangan kalayan jumlah langkung ti 350 installer, sareng langkung ti 20 perusahaan instalasi profesional kalayan kerjasama jangka panjang, anu tiasa ngerjakeun langkung ti 40 proyek instalasi dina waktos anu sasarengan. Kusabab didirikan, departemén instalasi kami parantos ngerjakeun langkung ti 10.000 proyék panyimpenan sareng akumulasi pangalaman instalasi anu euyeub. INFORM ngeunaan pamasangan dina situs salaku lajuning prosés produksi sareng nyoko kana sababaraha ukuran pikeun mastikeun kualitas akhir produk. Mimiti, INFORM ngajamin kualitas pamasangan sareng kaamanan ku ngabakukeun kabiasaan manajemén instalasi, ngalatih tanaga pamasangan dina kaanekaragaman, sareng ngawangun tim instalasi kalayan kualifikasi pangwangunan profesional. Kadua, INFORM parantos ngawangun struktur manajemén instalasi anu terkoordinasi sareng hasil ngahijikeun pikeun sadaya departemén pikeun mastikeun kualitas sareng pangaruh pamasangan.

Kalayan tékad pikeun narékahan kasampurnaan, kasabaran tina katekunan, kasatiaan cinta kana hiji karya, kasatiaan bakti, karajinan keterampilan masang, tim pamasangan INFORM teu sieun tiis parah sareng panas pikeun waktos anu lami, sareng nyayogikeun palanggan kalayan jasa instalasi kualitas luhur sareng téknologi instalasi anu luhung!

Latihan sareng komunikasi internal
Departemen Instalasi INFORMina nyimpulkeun padamelan pamasangan di 2020 sareng ngalatih opat poin dina rapat:
Ngembangkeun rencana master proyek;
Ngembangkeun format standar tina log damel;
Perbaikan rencana pangwangunan situs proyek;
Dina-situs solusi masalah gampang-to-ayeuna.

Ringkesan kinerja sareng pangakuan

Dina rapat éta, Présidén Jin ngusulkeun: ① Ngembangkeun rencana pamasangan sadidinten sareng ngatur kiriman numutkeun rencana pamasangan sadidinten. ②Fokus kana pelatihan tanaga sareng ngawangun tim instalasi anu propésional sareng éfisién: pikeun nguatkeun palatihan kapasitas, ningkatkeun mékanisme insentif, sareng nguatkeun pengawasan.

Salajengna, Sutradara Tao Departemen Instalasi nyimpulkeun kinerja pamasangan di taun 2020 sareng netelakeun tugas-tugas utama dina taun 2021 ngeunaan fokus: ningkatkeun kualitas pamasangan, ngabakukeun prosés instalasi, ningkatkeun manajemen kaamanan, merhatoskeun detil konstruksi, ngabenerkeun lingkungan situs , sareng ningkatkeun penilaian kinerja.

2. Kasalametan situs sareng kualitas
■ Kaamanan heula
Kasadaran kasalametan dipublikasikeun unggal énjing, bahaya kaamanan poténsial diwartosan, sareng pamariksaan acak diatur sacara rutin. Ningkatkeun konfigurasi panyalindungan tanaga gawé sareng fasilitas kaamanan: helm kaamanan, sabuk pengaman lima titik, sapatu perlindungan tenaga kerja, sareng sajabana;

■ Manajemén standarisasi dina situs
Unggal situs pamasangan kedah ngagantung sareng dewan manajemén sareng pita idéntifikasi pulisi, situs dijaga rapih sareng bersih, sareng lebu kedah dileungitkeun nalika ngebor;

■ prosés instalasi sareng spésifikasi
Sekrup tina sadaya proyek ditandaan ku anti kelonggaran, sareng las tina bagian luhur sareng rel taneuh dilaksanakeun sacara ketat saluyu sareng aliran prosés. Taneuh kedah roughened sateuacan semén dituang, sareng titik pengamatan bawah taneuh kedah dilakukeun nalika pamariksaan sareng panarimaan diri;

■ laporan kasimpulan
Masalah kualitas anu dipendakan dina situs sareng strukturna anu tiasa diperbaiki kedah ditingalikeun dina waktosna; nyimpulkeun proyek khusus, nganteurkeun laporan kasimpulan ka pusat instalasi teras ka jurusan dékomposisi.

■ Konpirmasi tempat
Komunikasi sareng hindarkeun masalah-masalah ieu sateuacana: jalanna henteu réngsé, hateupna henteu réngsé, sareng waktos pangiriman situs parantos ditangtoskeun;

■ Bahan konfirmasi
Pariksa rencana pangiriman matéri sareng manajer proyék, sareng tangtoskeun prosés instalasi sareng rencana dinten pamasangan numutkeun perkiraan siklus pangiriman sareng syarat jadwal instalasi proyek;

■ Éfisiénsi dinten tanaga gawé
Ngurangan abnormalitas, sacara rasional ngatur distribusi bahan sareng pembagian tanaga tanaga gawé; ngagunakeun alat pamasangan canggih sareng téhnik pamasangan pikeun ningkatkeun éfisiénsi gawé.

3. Manajemén tim
■ rekrutmen, palatihan sareng kahadiran
Ngalegaan tim, sareng ngalaksanakeun langkung seueur proyek; Nguatkeun laporan harian sareng manajemén kahadiran, sareng ngaktipkeun modeu laporan harian standar.

■ Sistem Ujian
Pimpinan pamasangan sareng manajer instalasi ngabagi subsidi manajemén; Pimpinan pamasangan sacara resmi tiasa ilubiung dina asuransi, lima asuransi sareng hiji dana perumahan; Pimpinan instalasi ngarah ku conto sareng mangrupakeun pamimpin anu saé.

Kasuksésan INFORMASI dina taun 2020 henteu leupas tina kerja keras pusat instalasi. Saatos kasimpulanana, INFORM muji manajer pamasangan anu luar biasa sareng pamimpin pamasangan, sareng Présidén Jin ngaluarkeun sertipikat kahormatan. Réréncangan anu kéngingkeun pangajén sacara bulat nyatakeun yén aranjeunna bakal hirup nepi ka ngahargaan éta sareng ngabaktikeun diri kana karyana nyalira kalayan langkung sumanget, ngagali téknologi, masihan pinuh kaunggulan, sareng ngajurung langkung seueur kolega pikeun aktip.

Simposium

Dina akhir rapat, pusat instalasi komunikasi sareng departemen penjualan sareng departemen téknis. Kolega anu ilubiung aktip ngaréspon sababaraha masalah konstruksi sesah nalika prosés damel, sareng kolega departemen téknis ngadamel waleran anu lengkep, sareng ngalaksanakeun diskusi anu komprehensif ngeunaan sababaraha masalah anu teu disangka-sangka, ogé kumaha komunikasi sacara épéktip antara departemén sareng ngabahas pangwangunan koordinasi anu saluyu. mékanisme.

Taun énggal, kahirupan énggal. INFORM bakal teras-terasan ngadamel pangaluyuan anu jero pikeun ningkatkeun kasieun palanggan sareng ngalengkepan tugas instalasi dina waktos anu épisién sareng éfisién; dina waktos anu sasarengan, éta nempatkeun bentuk kasadaran mérek karyawan, kasadaran jasa, sareng paningkatan kaparigelan damel di tempat munggaran; teras-terasan ngamajukeun pamutahiran iteratif produk sareng jasa pikeun nyiptakeun tim jasa profesionalisme langkung.


Pos waktos: Mei-06-2021

Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner