Surat anu ngahaturkeun nuhun!

Dina wengi Festival Spring dina bulan Pébruari 2021, INFORM nampi serat hatur nuhun ti China Southern Power Grid. Suratna kanggo hatur INFORM pikeun nempatkeun nilai anu luhur dina proyék démo transmisi kakuatan DC sababaraha terminal UHV ti Stasion Tenaga Wudongde ka Provinsi Guangdong sareng Guangxi (anu disebatna "Proyék Kunliulong DC"), aktip ngiringan sumber daya pikeun ngadukung pangwangunan proyek, leres-leres ngalaksanakeun sarat pelanggan, taliti nyebarkeun, ngatur ogé, tartib dipromosikeun, ngarengsekeun tugas produksi sareng pasokan kalayan kualitas luhur, nyayogikeun jaminan bahan padet pikeun lancar proyék.

Perkenalan Proyék

INFORM sareng China Southern Power Grid mimiti damel di 2012 sareng parantos damel sasarengan dina 25 proyék dugi ka ayeuna. Proyek Kunliulong DC tina kerjasama urang waktos ieu dibagi kana tilu sub-proyek: Proyék Stasion Konverter Kunbei, Proyek Stasion Liubei Converter, sareng Proyek Stasion Longmen Converter.

"Proyék Kunliulong DC mangrupikeun proyék transmisi kakuatan kelas dunya hasil réngsé sareng dioperasikeun di Cina ti saprak Kongrés Nasional 19 Partai Komunis Cina. Éta mangrupikeun proyék konci nasional pikeun pangiriman listrik ti kulon ka wétan sareng nasional anu jelas rencana pangwangunan tanaga dina periode "Rencana Lima Taun ka-13". Ieu mangrupikeun proyek démo DC multi-terminal UHV munggaran di nagara éta. Ayeuna janten proyek DC hibrid multi-terminal sadunya kalayan tingkat voltase pangluhurna sareng kapasitas pangiriman panggedéna. Éta ogé mangrupikeun ukuran penting tina Grid Daya Tiongkok Kidul pikeun nerapkeun "genep stabilitas" Komite Pusat Partai sareng "genep jaminan" sarat sareng ngalayanan pangembangan ékonomi sareng sosial sacara umum.

Proyék Kunliulong DC gaduh total investasi 24,26 milyar yuan. Rencanana bakal dilebetkeun kana operasi sareng transmisi listrik di 2020. Éta bakal réngsé sareng dioperasikeun di 2021. Ku éta, éta bakal ningkatkeun kapasitas transmisi kakuatan saluran 8 juta kilowatt, sareng transmisi listrik taunan bakal langkung ti 32 milyar kilowatt-jam.

Pangwangunan proyék Kunliulong DC mangrupikeun ukuran anu penting pikeun nerapkeun strategi transmisi listrik ti kulon ka wétan sareng ngamajukeun konsumsi énergi bersih. Éta ogé mangrupikeun langkah anu penting pikeun ngawujudkeun alokasi sumberdaya optimal sareng ngalayanan kabutuhan praktis pangwangunan Daérah Teluk Raya Guangdong-Hong Kong-Macao. Ieu mangrupikeun léngkah anu utama pikeun diajar sareng ngalaksanakeun idéologi sosialis kalayan ciri-ciri Cina dina jaman anyar Xi Jinping sareng sumanget Kongrés Nasional 19 Partai Komunis Cina, sareng ngawangun perusahaan anu ngarah di dunya kalayan daya saing global. Éta penting tonggong pikeun ngamajukeun pamekaran héjo, pamekaran inovatif, sareng pangembangan daérah anu terkoordinasi. "

Proyék ieu aya di gunung anu jero, sababaraha jam nyetir jauh tina transportasi anu merenah. Kaayaan pamasanganna sesah, jalanna gencar, sareng prosés transportasi sareng instalasi sesah. Perusahaan kami ngutamakeun penting pisan pikeun proyék ieu sareng ngagentoskeun sababaraha sumber dina perusahaan pikeun masihan prioritas pikeun pangwangunan proyek. Utamana dina waktos pencegahan sareng kontrol COVID-19. kalayan tingkat kasadaran politik anu luhur, rasa tanggung jawab, kasadaran kana kaayaan umum sareng kasadaran tim, kami leres-leres ngalaksanakeun sarat pelanggan, ogé ngatur, promosikeun sacara teratur, ngalengkepan tugas produksi sareng pasokan kalayan kualitas luhur, nyayogikeun jaminan bahan padet pikeun lancarna proyék. Proyék Kunliulong DC réngsé sareng dioperasikeun satengah taun payun jadwal 27 Désémber 2020. Proyék ieu parantos netepkeun 19 firasat dunya: proyék pangiriman transmisi DC terminal-terminal UHV pangageungna sadunya, anu munggaran hHV multi-terminal hibrid DC proyék, anu munggaran A UHV fléksibel proyék konvérsi DC converter, anu munggaran proyék transmisi DC fléksibel sareng kamampuan mupus diri sesar DC tina garis overhead, jst.

Surat ieu hatur nuhun ti Grid Tiongkok Kidul, nyayogikeun INFORM henteu ngan ukur mindahkeun, tapi ogé dorongan sareng dorongan. INFORM bakal teras-terasan hirup nepi ka harepan, aktip ngalaksanakeun tanggung jawab sosialna, taat kana téknologi sareng inovasi aplikasi, sareng ngabantosan perusahaan sareng palanggan ngahontal produksi sareng kahirupan anu langkung pinter kalayan ningkat sacara otomatis, inpormasi, sareng téknologi calakan, produk sareng jasa!


Pos waktos: Mei-06-2021

Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner