Racking Gravitasi

Pedaran pondok:

1, Sistem rak gravitasi utamina diwangun ku dua komponén: struktur rak statik sareng rel aliran dinamis.

2, Rel aliran dinamis ilaharna dilengkepan ku lébar lebar lengkep, disetél dina turunna sapanjang panjang rak. Kalayan bantuan gravitasi, palét ngalir tina tungtung loading ka tungtung unloading, sareng aman dikendali ku rem.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

Racking type: Ngabuburit gravitasi
Bahan: Q235 / Baja Q355 Sertipikat CE, ISO
Ukuran: ngaropea Ngamuat: 500-1500kg / palét
Perlakuan permukaan: bubuk palapis / galvanis Warna: Kodeu warna RAL
Pitch 75mm Tempat asalna Nanjing, Cina
Aplikasi: kapadetan gudang badag sareng rotasi inventarisasi tinggi

Tipe FIFO rak

Nalika palét dihapus, palét salajengna ngalih ka posisi unloading. Éta ngamungkinkeun rotasi Mimiti di Mimiti (FIFO), ngamungkinkeun gerak palét tina hiji daérah ka daérah anu sanés tanpa nganggo pakakas pananganan bahan.

② Aman pikeun operasi
Operator sareng forklift henteu kedah lebet kana rak pikeun ngamuat pallet sareng ngabongkar momotanana, janten langkung aman pikeun dioperasikeun, sareng kirang ngarusak unit rakit.

Capacity Kapasitas panyimpenan anu tinggi sareng produktivitas
◆ Rak gravitasi mangrupikeun solusi anu saé tina maksimal dimaksimalkeun ruang gudang, kusabab desainna jalur jero sareng aksés gampang kana palét tina ujung rak.
◆ Produktivitas ningkat pisan, sabab éta kirang waktos pikeun palet iinditan ti loading tungtung ka tungtung picking.
◆ Éta ngaheéat rohangan gudang ku ngaleungitkeun lorong, janten posisi panyimpenan palét ningkat saluyu.

Design Desain khusus dina loading sareng picking end
Ngawartosan nyayogikeun desain khusus dina loading sareng picking end, nyaéta ngadamel balok tungtung sareng sababaraha alur. Posisi alur diperyogikeun pikeun cocog sareng posisi voall palet. Tujuanna pikeun ngabantosan forklift janten langkung gampang palet, sareng nyegah karusakan balok.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner