Racking Panyimpenan Padet

  • VNA Racking

    VNA Racking

    1. VNA (gang sempit pisan) ngabéréskeun mangrupikeun desain pinter pikeun ngamangpaatkeun gudang tinggi tempat anu cekap. Éta tiasa didesain dugi ka 15m jangkung, sedengkeun lébarna ngan ukur 1.6m-2m, ningkatkeun kapasitas panyimpenan pisan.

    2. VNA disarankeun pikeun dilengkepan panungtun rel di darat, pikeun ngabantosan gerakan treuk dina jero lorong kalayan aman, nyingkahan karusakan unit rakit.

  • Shuttle Racking

    Shuttle Racking

    1. Shuttle racking system mangrupikeun semi-otomatis, larutan panyumputan palét tingkat tinggi, damel sareng radio shuttle cart sareng forklift.

    2. Kalayan kadali jarak jauh, operator tiasa nyungkeun karéta shuttle radio pikeun ngamuat sareng ngabongkar palét kana posisi anu dipénta kalayan gampang sareng gancang.

  • Push Back Racking

    Push Back Racking

    1. Push back racking utamina diwangun ku pigura, balok, rail support, support bar sareng loading cart.

    2. Rel pendukung, disetél dina kamunduran, sadar kana gorobag luhur ku palét ngalih di jero jalur nalika operator nempatkeun palét dina gorobag di handap.

  • Gravity Racking

    Racking Gravitasi

    1, Sistem rak gravitasi utamina diwangun ku dua komponén: struktur rak statik sareng rel aliran dinamis.

    2, Rel aliran dinamis ilaharna dilengkepan ku lébar lebar lengkep, disetél dina turunna sapanjang panjang rak. Kalayan bantuan gravitasi, palét ngalir tina tungtung loading ka tungtung unloading, sareng aman dikendali ku rem.

  • Drive In Racking

    Nyetir Dina Racking

    1. Drive in, namina, meryogikeun drive forklift di jero rak kanggo ngoperasikeun palét. Kalayan bantosan rel panduan, forklift tiasa ngalih sacara bébas di jero rakit.

    2. Drive in mangrupikeun solusi anu hemat biaya pikeun nyimpen kapadetan tinggi, anu ngamungkinkeun panggunaan rohangan anu paling luhur.

  • Carton Flow Racking

    Ngalir Alus karton

    Ngalir aliran karton, dilengkepan ku rol anu condong, ngamungkinkeun karton ngalir tina sisi beban anu langkung luhur pikeun nurunkeun sisi pengambilan. Éta ngaheéat rohangan gudang ku ngaleungitkeun jalan setapak sareng ningkatkeun kagancangan milih sareng produktivitas.

  • Cantilever Racking

    Cantilever Racking

    1. Cantilever mangrupikeun struktur saderhana, diwangun ku jejeg, panangan, panangan panangan, dasar sareng panangan, tiasa dirakit salaku sisi tunggal atanapi sisi ganda.

    2. Cantilever mangrupikeun aksés anu lega di payuneun rak, khususna cocog pikeun barang anu panjang sareng ageung sapertos pipa, tabung, kayu sareng jati.

  • AS/RS Racking

    AS / RS Racking

    1. AS / RS (Automated Storage and Retrieval System) ngarujuk kana rupa-rupa cara anu dikontrol komputer pikeun sacara otomatis nempatkeun sareng kéngingkeun beban tina lokasi panyimpenan khusus.

    2. Lingkungan AS / RS bakal ngalebetkeun seueur téknologi ieu di handap: rak, stacker crane, mekanisme gerak horisontal, alat angkat, metik garpu, sistem inbound & outbound, AGV, sareng alat-alat anu sanésna. Éta diintegrasikeun sareng parangkat lunak kontrol gudang (WCS), perangkat lunak manajemén gudang (WMS), atanapi sistem perangkat lunak anu sanés.

Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner