Racking umum

  • T-Post Shelving

    Rakét T-Pos

    1. T-post shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran kargo alit sareng sedeng pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

    2. Komponén utama kalebet tegak, dukungan samping, panel logam, panel klip sareng pengikat deui.

  • Selective Pallet Racking

    Pallet Pakét Selektif

    1. Packet paléting selektif mangrupikeun jinis pang rak saderhana sareng panglobana dianggo, tiasa ngamangpaatkeun pinuh rohangan pikeun beurat neundeun tugas,

    2. komponén utama kaasup pigura, balok sareng nu lain asesoris.

  • Multi-tier Mezzanine

    Mezzanine multi-tingkat

    1. Mezzanine multi-tingkat, atanapi disebut mezzanine rak-dukungan, diwangun ku bingkai, balok hambalan / balok kotak, panel logam / bolong kawat, balok flooring, dek lantai, tangga, pegangan tangan, papan rok, panto sareng asesoris opsional anu sanés sapertos chute, angkat sareng sajabana

    2. Multi-tingkat tiasa diwangun dumasar kana struktur rak longspan atanapi struktur pallet racking selektif.

  • Longspan Shelving

    Longspan Shelving

    1. Longspan shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran sedeng sareng beurat kargo pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

    2. komponén utama kaasup nangtung, step beam sareng panel logam.

  • Free Stand Mezzanine

    Stand Stand Mezzanine

    1. Gratis Berdiri Mezzanine diwangun ku pos tegak, balok utama, balok sékundér, dek lantai, tangga, pegangan tangan, papan rok, panto, sareng aksésoris opsional sanés sapertos pelut, angkat sareng sajabana

    2. Free Stand Mezzanine gampang dirakit. Éta tiasa didamel pikeun neundeun kargo, produksi, atanapi kantor. Mangpaat konci nyaéta nyiptakeun rohangan anyar gancang sareng éfisién, sareng biayana langkung handap tibatan konstruksi énggal.

  • Boltless Shelving

    Rak baud

    1. Boltless shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran kargo alit sareng sedeng pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

    2. Komponén utama kalebet tegak, balok, kurung luhur, kurung tengah sareng panel logam.

  • Angle Shelving

    Angle Shelving

    1. Angle shelving mangrupikeun sistem rak anu ekonomis sareng serbaguna, dirancang pikeun nyimpen ukuran kargo alit sareng sedeng pikeun aksés manual dina sababaraha rentang aplikasi.

    2. komponén utama kaasup nangtung, panel logam, pin konci sareng konektor juru dobel.

Tuturkeun Kami

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner