Opat-Jalan Multi Shuttle

Pedaran pondok:

1. Four-way Multi Shuttle mangrupikeun alat penanganan anu calakan, dianggo pikeun wadah tong atanapi karton. Mangrupikeun sistem anu épéktip anu ngamungkinkeun asihan gancang sareng akurat sareng damel-angkat, ngahémat rohangan sareng kalenturan.

2. Ngawartosan sistem shuttle opat arah diwangun ku Multi-tier racking, Four-way Multi Shuttle, Front Cache Conveyor, Lifter, Picking Station sareng Software System. Tiap conveyor payun tingkat kerjasama sareng shuttle dina tingkat anu sami. Unggal rak tingkat tiasa dilengkepan shuttle, atanapi sababaraha level ngabagi shuttle. Angkat komposit multi-fungsi dina tungtung lorong, tiasa ngarobih tingkat shuttle, nganteurkeun barangna kana conveyor payun.

3. Sistem panyimpenan otomatis Multi arah Multi Shuttle khususna cocog pikeun industri E-commerce sareng industri Mobil.


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Racking

Analisis Produk

1 Otomatis inbound tunggal Nampi pitunjuk tina komputer host, otomatis ngalebetkeun kotak di daérah panyangga inbound kana posisi anu parantos ditangtoskeun.
2 Otomatis kaluar tunggal Narima instruksi tina komputer host, nganteurkeun kotak kana posisi anu ditangtoskeun pikeun tungtung kaluar.
3 Ngalihkeun otomatis Nampi pitunjuk tina komputer host, ngalebetkeun kotak tina hiji posisi anu ditangtoskeun ka anu sanés.
4 Ngecas online Kontrol ambang kakuatan multi-tingkat, menilai diri sareng ngecas diri dina jalur.
5 Fungsi diajar mandiri Ngukur sacara otomatis, ngaidéntifikasi data tina rak sareng palét, sareng lebetkeun parameter sacara mandiri.
6 Manajemén tugas Nampi pitunjuk tugas pikeun méréskeun jalur tugas.
7 Jauh fungsi Éta tiasa ngamutahirkeun sareng ngaunduh program tina jarak jauh (Dina Jaringan Wi-Fi).
8 Mantau sistem Mantau data sistem sacara real waktos sareng alarm anu diangkat dina sora sareng cahaya dina status abnormal.
9 Cék deg-degan Komunikasi pikeun host sistem kontrol komputer sacara real waktos ku cek detak jantung, ngawaskeun status online
10 Eureunan Darurat Sinyal darurat dikirim jarak jauh nalika darurat, sareng shuttle eureun langsung dugi darurat angkat.

Éta tiasa ngajamin alat atanapi barang liren kalayan aman dina panyusutan maksimal nalika ngajalankeun instruksi ieu.

② Naon jinis barang anu cocog pikeun Sistem Panyimpenan Multi Shuttle?

Jenis pakét barang: Bins, karton, totes sareng sajabana.
Diménsi barang (mm): Lebar 200-600mm, Jerona 200-800mm, Jangkungna 100-400mm
Beurat saé: <= 35kg
Jangkungna operasi: <= 15m

③Fitur

Lapat-jalan ngaji.
Kapasitas ngolah 3-4 kali tibatan AS / RS.
 Pisan cocog pikeun bins leutik, karton, gudang tote, picking, replenishment work.
Ikeu tiasa fleksibel nambihan langkung seueur angkutan dina unggal tahap sareng ningkatkeun kaluaran sistem numutkeun kabutuhan bisnis.
 Solusi anu efisien pikeun panyimpenan samentawis sareng operasi dukungan di sisi lini produksi.

EsDésain, Uji & Garansi

Desain
Desain gratis tiasa disayogikeun ku inpormasi ieu.
 Area gudang Gudang Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jelas jangkungna___mm.
 Posisi panto Gudang pikeun ngamuat sareng ngabongkar barang.
Bins / karton Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x jangkungna___mm ​​x Beurat_____kg.
 Suhu Gudang_____Degrees Celsius
 Efisiensi jero sareng luar: Jumlah bins / karton per jam_____.

Tés
Opat arah Multi Shuttle bakal diuji sateuacan pangiriman. Insinyur bakal nguji sakabeh sistem dina situs atanapi online.

Garansi
Garansi sataun. Réspon gancang dina 24 jam pikeun palanggan luar negeri. Mimiti uji online sareng saluyukeun, upami henteu tiasa ngalereskeun online, insinyur badé angkat sareng méréskeun masalah dina situs. Suku cadang gratis bakal disayogikeun dina waktos jaminan.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner